pas op, muis!

is een interactieve voorstelling over verkeer en verkeersveiligheid, bedoeld voor kleuters van groep 0, 1 en 2 van de basisschool. We maken hierin kennis met Muis, een clowntje dat uit het circus is weggelopen en verdwaald is. Op straat ontmoet hij Roos en Tante Emma die hem enkele basale verkeersregels uitleggen. Ook worden de speelstraat en veilig oversteken behandeld.

Deze voorstelling duurt ca 50 minuten en wordt al ruim 20 jaar door het hele land met veel succes gespeeld. Tijdens de voorstelling worden kinderen uitgenodigd mee te spelen. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. Van de liedjes uit de voorstelling laten we tekst en bladmuziek achter voor de leerkrachten. Voor groepen 3,4 en 5 bieden wij de voorstelling ‘Muis schrikt zich een ongeluk’ en voor de groepen 6, 7 en 8 de voorstelling ‘Muis in de grote verkeersshow’.

Bij voorkeur maken we gebruik van het speellokaal. Het speelvlak is ca. 4×6 meter en er dient een vrije, onbelaste electriciteitsgroep beschikbaar te zijn. Het maximum aantal toeschouwers is 65.

Prijzen

 

* € 650 voor een enkele voorstelling

* € 560 per voorstelling bij twee of meer voorstellingen op één locatie en op één dag

* vergoeding reiskosten van € 0,40/km. uit en thuis gerekend vanaf Groessen (Duiven)

* 9 % btw over het geheel

    vraag vrijblijvend een offerte aan