muis in de grote verkeersshow

is een interactieve voorstelling over verkeer en verkeersveiligheid, bedoeld voor groepen 6, 7 en 8 van de basisschool. We zien hierin hoe Muis, een clowneske presentator, samen met Tante Emma en Kiki in een vrachtwagen langs de scholen gaat om kinderen een les over het verkeer te geven. Ter sprake komen gevaarlijke situaties, voorrang verlenen, de diverse verkeersborden en de dode hoek van vrachtwagens. De les echter loopt niet helemaal volgens plan. Bovendien lijken Kiki en Muis meer oog te hebben voor elkaar dan voor het verkeer. Als ook nog blijkt dat hun vrachtwagen betrokken was bij een ongeval en is doorgereden, rijst de vraag of dit trio wel zo geschikt is voor het geven van verkeerslessen…

De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten. Op verscheidene momenten worden kinderen uitgenodigd mee te spelen. Na afloop gaan we een dialoog aan met de kinderen en lichten we situaties in het verkeer uit die zij moeilijk vinden.

Voor groepen 0, 1 en 2 bieden wij de voorstelling ‘Pas op, Muis!’ en voor groepen 3, 4 en 5 de voorstelling ‘Muis schrikt zich een ongeluk’.

Bij voorkeur maken we gebruik van het speellokaal. Het speelvlak is ca. 4×6 meter en er dient een vrije, onbelaste electriciteitsgroep beschikbaar te zijn. Het maximum aantal toeschouwers is 65.

Prijzen

 * € 650 voor een enkele voorstelling

* € 560 per voorstelling bij twee of meer voorstellingen op één locatie en op één dag

* vergoeding reiskosten van € 0,40/km. uit en thuis gerekend vanaf Groessen (Duiven)

* 9 % btw over het geheel

vraag vrijblijvend een offerte aan