kims web

Laat zien hoe scholiere Kim, net als zoveel jongens en meisjes, veel op internet zit. Daarnaast appt, tweet en snappt ze veel met vrienden en vriendinnen en uiteraard heeft ze TikTok en Instagram. Dan  ontmoet ze op internet een leuke jongen, ‘JimmyJoker’, met wie ze een tijdje gezellig aan het chatten is. Kim heeft niets in de gaten als JimmyJoker haar steeds vaker persoonlijke vragen gaat stellen: Wat is je haarkleur? Wat heb je aan? Kun je je webcam aanzetten? Wat is je cupmaat? Laat je slipje eens zien…. etc.

Veel meisjes en jongens vinden dit soort chats wel spannend, maar soms zijn de JimmyJokers niet te vertrouwen en maken ze misbruik van de situatie door te dreigen om gekke of blote foto’s van iemand verder te verspreiden. Dit kan leiden tot allerlei pesterijen, maar ook tot financiële afpersing en in sommige gevallen zelfs tot loverboy-praktijken.

Deze voorstelling duurt 20 minuten en past met de discussie die we nadien voeren met de groep prima in een lesuur van 45 à 50 minuten. Er wordt altijd maar voor één klas tegelijk gespeeld om de intimiteit van de klas te waarborgen. Bovendien hanteren we de voorwaarde dat er een leerkracht bij aanwezig is, bij voorkeur de mentor, en iemand voor mogelijke opvang achteraf, zoals een schoolmaatschappelijkwerker of vertrouwenspersoon.

De voorstelling wordt gespeeld door 3 acteurs en kan in een klaslokaal gespeeld worden. Decor en licht nemen wij zelf mee. Er kunnen meer voorstellingen achter elkaar gespeeld worden met een maximum van 6 per dag.

Prijzen

 

  • 1 dagdeel (max. 4 voorstellingen) €1290
  • of 1½ dagdeel (max. 6 voorstellingen) €1590
  • €0,40/km reiskostenvergoeding uit en thuis, gerekend vanaf Groessen (gem. Duiven).
  • 9% btw. over het geheel.

 

vraag vrijblijvend een offerte aan